Movimientos de Suelo

Detalls

  • Dates: divendres, 30 de maig • dissabte, 31 de maig • diumenge, 1 de juny
  • Localitzacions: Biblioteca Can Manyer

Ca l'Isidret

De què serveix que tres fotògrafs viatgin junts a l’Argentina sense un propòsit fotogràfic concret? Movimientos de Suelo té la pretensió inicial de ser un treball basat només en el registre massiu de tota mena d’experiències i situacions a partir del simple fet de viatjar per fer fotografies.

El resultat obtingut, però, és la demostració d’una missió fallida: no només és incapaç de constituir el registre d’una experiència concreta sinó que, a més, posa en evidència la impossibilitat de dotar de sentit conceptual un projecte que, un cop realitzat, no proposa res de nou, no fa cap aportació i es pot resumir com un simple exercici d’imitació i plagi d’icones ja conegudes i disparades milers de vegades.

Potser el fet que tres fotògrafs viatgin junts a l’Argentina sense un propòsit fotogràfic concret ha servit, només, com a procés egoista d’intercanvi d’idees i experiències, replantejament de conceptes i, en definitiva, de creixement. Un procés, doncs, que ha desencadenat tota mena de movimientos de suelo.