Instal·lació ” La Imatge Construïda “

Detalls

  • Dates: dissabte, 31 de maig • diumenge, 1 de juny
  • Horari: 1399284000 - 1399316400

El fotògraf Faustí Llucià farà una de les seves instal·lacions a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, on podrem veure com es transforma una habitació en cambra fosca i on observarem una vista inusual de la plaça de Vilassar i aprendrem les nocions bàsiques de la càmera i la fotografia.

La instal·lació ” La Imatge Construïda ” ens mostra la projecció del paisatge exterior a l’interior de l’espai quotidià. Es tracta de l’experiència prèvia a la fotogràfica, de la mateixa formació de la imatge abans que aquesta sigui memoritzada per suport analògic, digital o senzillament dibuixada .

En aquesta ocasió, serà la Sala de Plens de l’ Ajuntament de Vilassar de Dalt la qual es convertirà en l’enorme cambra on es projectarà la Plaça de la Vila. Aquesta instal·lació mostra la relació d’exterior i interior en aquest joc de projeccions del món i de l’ull que veu.

Dins de les activitats de Revela-T estan previstes visites guiades per a millor enteniment del procés i de la seva aplicació dins de la fotografia. Conceptes com formats, lents, fuites, correccions i distorsions, pla focal o profunditat de camp, són més fàcils d’entendre vivint a l’interior de la cambra.

Faustí Llucià