A dog’s life

Detalls

  • Dates: divendres, 30 de maig • dissabte, 31 de maig • diumenge, 1 de juny
  • Localitzacions: Biblioteca Can Manyer

A dog's lifeAquesta sèrie de retrats de gossos neix de la necessitat de descansar la meva mirada. En els meus projectes sempre miro el món amb ganes d’analitzar, entendre i veure reflectits els paisatges de la meva ànima en les dels altres.

Aquesta vegada he volgut senzillament observar i gaudir de l’expressivitat d’aquests animals sense buscar-hi un vincle psicològic, una comprensió recíproca. Les seves mirades introspectives, passives i sempre absents reflecteixen el nostre estat de solitud en el món.

Potser la nostra relació amb els animals domèstics, cada vegada més presents en la nostra vida quotidiana és el reflex del nostre viure encapsulats; envoltats de persones, intercanviem informacions però ens relacionem cada vegada menys. Segueix viva igualment, la nostra necessitat de compartir.

Els gossos són l’afirmació de l’existència de l’altre, un ésser viu, que necessita respirar i menjar. La seva presència ens recorda d’aquesta necessitat de compartir i del nostre instint empàtic i de supervivència.