Trobada de practicants del Col·lodió HumitDissabte dia 4 de maig, amb motiu del Wet Plate Day (Dia Mundial del Col·lodió Humit) i com a preàmbul del Festival Revela-T, hem convocat una trobada de practicants i aficionats a aquesta tècnica.

Han confirmat la seva presència els col·lectius que col·laboren també en l’organització de Revela-T: Col·lectiu Dinoudinou, Las Chicas de Talbot, Taller Milans, EspaiNag i espaifotografic. No tindrem amb nosaltres a la Lola Montserrat, que precisament aquest mateix dia inaugura a Passanant Foto una exposició de fotografies realitzades amb aquesta tècnica.

L’esdeveniment començarà a les 10:00h del matí i durarà fins que ens cansem. Serà al Parc de Can Rafart, on tres setmanes més tard s’organitza el Festival Revela-T. Farem una barbacoa al mateix parc, si esteu interessats en venir, dir-nos per poder fer una previsió.

No solament és una trobada per a practicants, pot venir tothom, és un acte gratuït i estarem encantats de mostrar la tècnica i explicar el procediment als més curiosos. Segur que quedareu sorpresos.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top