Després d’una jornada tan repleta d’activitats formatives i demostracions com la de dissabte 25, ens vindrà de gust desconnectar, descansar, beure i menjar alguna cosa, xerrar amb els nous amics que haurem conegut durant les activitats…

Per això us oferirem una barra de bar que funcionarà durant tot el dia, però que durant la nit es convertirà en un punt trobada; un lloc on menjar alguna cosa, alleujar la set i preparar-se per l’actuació dels tres grups de música que ens acompanyaran fins al final de la nit, ja entrat el diumenge.

En primer lloc, per començar a animar la vetllada, tindrem al grup The Funktonics, que com haureu endevinat és un grup de funky. Els segons seran NoHiT, interpretant versions de temes molt coneguts per tots. El tercer grup a actuar serà la Bluesnet Band, amb un gran cantant de renom: Llorenç Santamaria.

Acabada la festa, a dormir, que diumenge serà igualment intens: tallers, demostracions, la Fira Comercial, el Mercat d’Art Fotogràfic, etc. El Festival Revela-T encara durarà fins la tarda de diumenge!

FunktonicsNoHiTBluesnet Band

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top