Al Festival Revela-T no ens oblidem dels més joves! Per tal que no tinguin ni un moment d’avorriment, hem previst activitats i entreteniments per ells. D’aquesta manera, els pares podran gaudir del festival sense haver-se de preocupar d’atendre’ls.

Per ocupar-se del públic més jove, comptem amb el suport de monitors i personal amb experiència, membres de col·lectius de Vilassar de Dalt com el Centre Excusionista La Massa, l’Agrupament Escolta Serra de Marina i el Club d’Esplai Vilassar de Dalt. Ells tindran cura dels vostres fills i s’asseguraran que s’ho passin molt bé.

Què trobaran els nens i nenes a Revela-T? Doncs al mateix Parc de Can Rafart tindran al seu abast tobogans inflables, un minigolf i instal·lacions d’esport d’aventura com un pont de mico, una tirolina i el concurs d’escalada de caixes. També podran iniciar-se en la màgia de la fotografia química experimentant amb les quimigrafies. Evidentment, totes les activitats estaran supervisades i ateses pels nostres col·laboradors, podeu estar ben tranquils!

No heu de patir doncs, els  vostres fills tindran un espai reservat especialment per ells al Festival Revela-T. La festa és per tothom!

Activities for kids at Revela-T Activities for kids at Revela-T Activities for kids at Revela-T

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top