Siqui Sànchez

Siqui Sánchez va néixer a Barcelona el 1962. Des de 1988 es dedica a la fotografia industrial, publicitària i editorial, i està especialitzat en fotografia nàutica per grans drassanes.

Siqui està representat per Getty Images, ha publicat reportatges en diaris com The Guardian, The Boston Globe, Los Angeles Times o The New York Times i és col·laborador habitual de Delta Airlines. També treballa per a editorials com Bertelsmann i Grupo Z realitzant portades per a llibres de manera regular.

El treball de Siqui Sánchez ha estat reconegut en diverses ocasions amb els premis LAUS i LUX. Ha publicat el llibre El Viaje Imposible. En México con Roberto Bolaño. El reportatge fotogràfic original s’ha mostrat en forma d’exposició itinerant per diverses ciutats d’Europa, patrocinada pel Instituto Cervantes.

D’altra banda, té afició per a construir càmeres estenopeiques i gadgets de divers tipus. També manté un bloc, roda curtmetratges i imparteix xerrades i tallers sobre fotografia. Actualment treballa en un projecte sobre vàters del món, que es publicarà pròximament en forma de llibre.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top