Quinn Jacobson

Quinn Jacobson (USA, 1964) es dedica professionalment a la fotografia des de 1984. Va començar la seva carrera com a fotògraf de combat (84b) en l’exèrcit dels Estats Units. Des de llavors ha treballat com a educador, artista i fotògraf comercial. Quinn es va llicenciar en Fotografia, Art Visual i Comunicació per la Universitat Estatal de Weber (Ogden, Utah USA) el 1993 i va obtenir un màster en Belles Arts a Goddard College (Plainfield, Vermont USA) el 2007.

Durant els últims 10 anys ha exercit com a artista plàstic i professor de fotografia i arts visuals en l’educació superior als Estats Units així com a escoles i centres d’art d’Europa.

Des del 2000 la seva àrea d’especialització ha estat la dels processos fotogràfics històrics (daguerreotips, calotips i el procés de col·lodió humit), jugant un paper central en la reintroducció el procés de placa humida a Europa (2006-2011). Es l’autor de dos libres sobre el tema, The Contemporary Wet Plate Collodion Experience (2006) i Chemical Pictures (2009), així com de nombrosos articles sobre el col·lodió humit i altres tècniques històriques.

Quinn Jacobson ha ensenyat la tècnica del col·lodió humit a centenars de persones a tota Europa. Amb la seva intensa tasca divulgativa ha contribuït enormement a la difusió del interès per la tècnica del col·lodió humit a tot el continent.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top