Miquel Àngel Pérez

Miquel Àngel Pérez, nascut a Barcelona el 1956, és un artista i investigador autodidacta. Des de molt jove s’interessa per explorar els diferents processos químics i tècniques alternatives de positivat sent, actualment, tot un referent en la investigació de la química fotogràfica.

La seva obra personal es desenvolupa a partir d’un profund coneixement del llenguatge tècnic; això li permet construir tot el seu univers creatiu. Encara que seguint un discurs tradicionalista de la fotografia, els seus treballs s’allunyen dels formalismes i els cànons.

L’obra de Miquel Àngel es desenvolupa fonamentalment a partir de tres grans fronts temàtics: nus femenins, espais abandonats i estàtues vivents. Podríem situar moltes de les seves fotografies entre l’oníric i el poètic.

Com a professional del medi porta, com ell diu, tota la vida, tasca que compagina també amb la docència des de fa més d’una dècada. Actualment, forma part de l’associació Espai Nag, un col·lectiu que persegueix potenciar la fotografia com a mitjà d’expressió artística.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top