Josep Bou

Josep Bou (Igualada, 1950) va desenvolupar part de la seva formació fotogràfica a Bèlgica fins que al 1975 s’estableix a Barcelona i inicia una etapa d’estreta col·laboració amb prestigioses publicacions espanyoles i europees.

La seva especial visió del món fotogràfic, la seva peculiar forma d’afrontar la fotografia en les seves obres amb peces més creatives i personals es reflecteixen en les més de cent exposicions individuals i col·lectives.

Membre fundador de l’Associació de Fotògrafs Professionals, ha representat en diverses ocasions als fotògrafs espanyols en certàmens internacionals de fotografia. Ha col·laborat com a assessor per Kodak i Agfa. Ha estat director de fotografia en documentals, videoclips i espots publicitaris i jurat en importants concursos nacionals de fotografia. Participa com a ponent en taules rodones i col·loquis fotogràfics.

La seva activitat docent es desenvolupa en diferents cursos, tallers, seminaris i Master Classes per a professionals. Ha col·laborat com a professor amb les escoles Gris Art i IDEP i ha estat creador i director del encuentro fotogràfico Passanant Foto. Part de les seves obres fotogràfiques, es troben en fons públics, museus i col·leccions privades de fotografia.

En aquest festival tindrem al Josep Bou com a moderador de la xerrada-taula rodona amb els fotografs Manolo Laguillo, Eduardo Momeñe i José Manuel Navia.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top