Hanna Jarzabek

Hanna Jarzabek va néixer a Polònia (1976). Des de 1996 fins a 2008 va viure a Suïssa, on va estudiar un màster en Ciències Polítiques i va treballar com a analista en temes de refugiats palestins. El 2007 va decidir centrar-se exclusivament en la fotografia. Fotògrafa autodidacta, va completar els seus coneixements prenent classes en blanc i negre a l’Escola d’Art de Ginebra i treballant al laboratori “Actinic” de Ginebra, especialitzat en el revelat professional de laboratori en blanc i negre. Actualment viu i treballa a Barcelona com a fotògrafa independent.

Al començament del seu viatge fotogràfic, els temes de treball d’Hanna es van correlacionar fortament amb els seus interessos sociopolítics fora d’Europa. Per tant, alguns dels seus primers projectes es troba en els països en desenvolupament (turons de residus a Manila) o dels països afectats per conflictes bèl·lics (Franja de Gaza).

Darrerament s’ha interessat principalment per les societats europees. La seva recerca es dirigeix ​​cap a problemes com ara les discriminacions que encara queden en el marc del sistema democràtic i diferents disfuncions del model de societat.

Hanna Jarzabek ha publicat en diverses revistes líders a França, Polònia i Espanya. També ha exposat i rebut beques i premis en diferents països. El 2012 va ser seleccionada com a finalista del concurs Grand Press Photo 2012 a Polònia, per una única imatge, en la categoria “Notícies”.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top