Faustí Llucià

Faustí Llucià va néixer a Barcelona el 1952. De formació essencialment autodidacta ha desenvolupat la seva tasca en gairebé tots els àmbits fotogràfics: documentació, publicitat, docència i artístic.

Ha col·laborat amb agències de publicitat, estudis de disseny i premsa escrita com El Periódico (1978-1985) o La Vanguardia (1991-2009). Compagina la fotografia amb la docència (Escola IDEP, Universitat Autònoma de Barcelona, Escola Groc, Escola de Fotografia de Terrassa-UPC).

En els seus projectes personals dóna prioritat al concepte i al contingut supeditant a aquest la seva resolució formal i tècnica. Aquesta prioritat l’ha portat a desenvolupar alguns projectes més propers a l’escultura, càmeres com contenidors d’imatges, o recórrer en algun cas a la pintura.

El component literari és present a l’obra de Faustí Llucià, tant en els seus textos com en les seves imatges, per suggerir lectures i punts de vista personals sobre temes intrínsecs de l’existència com són la vida, la mort, la soledat i, sobretot, la mirada, a través de la qual intentem situar-nos i comprendre’ns.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top