Enric de Santos

Enric de Santos ha desenvolupat una llarga i densa trajectòria en el món de la fotografia, especialment en els terrenys de l’ensenyament, divulgació i les publicacions. En el terreny de la didàctica, és professor de tecnologia a IDEP (Escola d’Alts Estudis de la Imatge i el Disseny) i dels cursos de fotografia de CEAC.

En l’àmbit editorial, és redactor del curs de fotografia dels Fotògrafs de National Geographic, així com de sis llibres d’autor per Edicions Artual: El negativoLa copiaLa cámaraLa luzLos objetivos y El binomio Diafragma-obturador. També és redactor tècnic i membre del consell de redacció de les revistes La Fotografía SocialFotografía Digital y La Fotografía Actual. És l’autor del llibre Evolució Tècnica de la Fotografia i coautor, amb Arnaud Bayle, del llibre Fotografía Digital en Blanco y negro.

Enric és fotògraf oficial d’Hewlett-Packard a Espanya i Assessor Tècnic de Nikon Espanya. Ha participat com a secretari en la iniciativa FOTO-FAD (Fomento de las Artes Decorativas) des de la seva creació i en el naixement d’altres importants iniciatives: Associació de Fotògrafs Independents de Barcelona, Primavera Fotogràfica i les Primeres Jornades Catalanes de Fotografia.

D’altra banda, ha participat en més de cent mostres fotogràfiques dins i fora de les nostres fronteres, des de diferents països d’Amèrica Llatina, Estats Units o Japó, entre d’altres. El seu treball ha estat publicat en llibres, enciclopèdies i revistes de fotografia.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top