Eduardo Momeñe

Eduardo Momeñe (Bilbao, 1952) és fotògraf i autor d’assaigs sobre estètica fotogràfica. La seva primera exposició la va realitzar a la galeria Nikon de Barcelona el 1974 i des de llavors ha realitzat nombroses exposicions a diferents països. Les seves fotografies formen part de col·leccions públiques i privades.

Ha compaginat el seu treball de fotografia d’autor amb l’aplicació professional a la fotografia editorial, moda, retrat, il·lustració, etc. Revistes com VogueStyleADMarie Claire o Elle, han publicat les seves imatges.

Així mateix, l’ensenyament de la fotografia ocupa un lloc destacat en la seva trajectòria professional. Ha impartit nombrosos cursos, tallers i seminaris, i és autor del llibre La Visió Fotogràfica. Al llarg de la seva carrera, ha realitzat projectes com la sèrie de televisió sobre fotografia La Puerta Abierta, o editat la revista Fotografias, obres ben conegudes en el món fotogràfic.

Actualment Eduardo Momeñe coordina el màster internacional Documentalisme i Narració Fotogràfica a l’escola EFTI de Madrid, i prepara un nou llibre sobre estètica fotogràfica.

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top