FotoEspai BCI Escola de Fotografia

  • Adreça: Carrer Coroleu 74
  • Població: Barcelona
  • Coordenades GPS: +41º 25' 59", +2º 11' 06"

Ampliar el mapa [+]

FotoEspai BCI és una escola de fotografia situada al barri de Sant Andreu de Barcelona. La seva oferta formativa cobreix un terreny fotogràfic molt ampli, amb cursos i tallers que van des dels nivells d’iniciació més bàsic als més avançats i especialitzats. L’àmbit de treball en el que es prepara als alumnes contempla tant les tècniques i el domini a l’exterior com el treball d’estudi.

A més dels cursos i tallers, l’escola FotoEspai BCI ofereix les seves instal·lacions i equips en règim de lloguer: un magnífic estudi de 60m2 amb equips d’il·luminació; equips fotogràfics digitals i analògics de 35mm, mig format, gran format; un complert laboratori fotogràfic en color i BN; respatllers digitals; escànner i sala de retoc digital… Tots aquests recursos fan possible accedir a tot el necessari per resoldre pràcticament qualsevol mena de projecte fotogràfic.

FotoEspai BCI manté un fer compromís amb la fotografia analògica; ho demostren amb la seva continuada labor de difusió i ensenyant les tècniques químiques en els seus cursos. A més, són patrocinadors del Festival Revela-T i ens han cedit generosament les seves instal·lacions per la realització del Curs avançat de col·lodió humit negatiu amb Quinn Jacobson.

FotoEspai BCIFotoEspai BCI FotoEspai BCI

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top