Associació Fotogràfica Espai Nag

  • Adreça: Carrer de la França Xica 26-30 local
  • Població: Barcelona
  • Coordenades GPS: +41º 22' 20'', +2º 09' 31''

Ampliar el mapa [+]

Espai Nag és un espai creatiu que sorgeix davant la necessitat de fomentar la fotografia com a mitjà artístic. Espai Nag també com un espai de reunió, per a la teoria fotogràfica, on el conflicte analògic/digital no té cabuda doncs, assumint la idiosincràsia particular dels llenguatges, s’imposa l’espai discursiu i de visionat d’imatges.

Espai Nag disposa d’unes magnífiques instal·lacions, perfectament equipades per la realització de tota mena de tècniques de fotografia analògica. El nostre laboratori és un espai molt ampli i singular, doncs uns grans finestrals coberts amb filtre vermell permeten treballar en perfectes condicions sense tenir la sensació d’estar tancats. A més, un espai destinat a plató fotogràfic permet fer fotografies amb il·luminació d’estudi o natural indistintament.

Els tallers, cursos i demostracions de tècniques químiques modernes i tradicionals que oferim a Espai Nag de manera regular són garantia de la qualitat i comoditat de les nostres instal·lacions.

Espai Nag col·labora estretament amb el Festival Revela-T i generosament ens cedeixen les seves instal·lacions pels Tallers d’Introducció al Col·lodió Humit amb Quinn Jacobson del diumenge 26 i dilluns 27.

Espai NagEspai NagEspai Nag

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top