Samarretes i articles pel Festival Revela-THem engegat un projecte de crowdfunding. Es veu que no teníem prou feina engegant un festival d’aquestes proporcions, així que ens hem embarcat en un micromecenatje. Ho hem fet des de la plataforma Impulsa’t i podeu accedir des d’aquí.

Diguem que es un microprojecte, doncs l’import a cobrir no es gaire significatiu; esperem que amb la vostra voluntat hi puguem arribar. Amb l’aportació mínima de 5€ ja us emporteu una samarreta del festival. Surt molt bé de preu, no? En el festival les samarretes costaran més cares, tot s’ha de dir.

Hi trobareu un esglaonat de participacions amb diferents recompenses: xapes, un davantal brodat amb el logo del festival o el magnífic llibre “La visión fotográfica” d’Eduardo Momeñe firmat per ell mateix.

Amb això esperem tenir els diners que costa fer les samarretes abans del festival, poder fer una previsió de les talles i amb els diners que ens quedin preparar samarretes pels voluntaris que ens ajudin durant el festival.

Així doncs, quan vulgueu, estarem encantats de que hi col·laboreu!

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top