Taller “La Visión Fotográfica, desde la teoria y la práctica” ∼ diumenge, 26 de Maig

  • Data: diumenge, 26 de Maig
  • Horaris: 10:00h - 14:00h • 16:00h - 20:00h

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/espaifo1/public_html/revela-t.cat/2013/wp-content/themes/revelat/single_portfolio.php on line 212
    Localització: Biblioteca de can Manyer
  • Inscripció: 100€
  • Dinar: inclós en el preu
  • Cancel·lació: llegir les condicions de cancel·lació

La Visió Fotogràfica és l’últim llibre d’Eduardo Momeñe i encara que no pretenem fer un taller en base a aquest, sí que ens sembla vàlid com a títol del taller, contemplant la fotografia des d’una doble vesant: una eminentment teòrica i l’altra potser més pràctica, considerant l’enfoc personal dels dos ponents.

Ens plantegem un taller on, a través d’un subtil fil conductor, puguem interactuar amb dos grans fotògrafs, ponents i divulgadors com són Eduardo Momeñe i José Manuel Navia. Un taller on puguen escoltar, preguntar, dialogar; que inspiri propostes que estimulin i ampliïn la nostra visió fotogràfica i la nostra formació com a fotògrafs.

Aquest taller pretén fer-nos més permeables, aclarir-nos idees sobre un mitjà tan confús com és la fotografia.  Potser ens farà canviar de parer i modificar alguns dels nostres plantejaments més “íntims”, aquests que de vegades ens impedeixen evolucionar.

Són vuit hores que dedicarem a aprendre fotografia, a parlar de fotògrafs, d’obres, de referències culturals; tot amb la finalitat de comprendre el medi fotogràfic com a mitjà de creació i d’expressió, perquè visquem la fotografia com una activitat realment apassionant i la nostra obra sigui més sòlida, més interessant; el que implicarà, al cap i a la fi, ser millors fotògrafs.

Taller “La Visión Fotográfica, desde la teoria y la práctica”

diumenge, 26 de Maig

Inscripció

100€

Comprar

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top