Fotoagüita! Una sessió fotogràfica amb càmera “minutera” ∼ dissabte, 25 de Maig • diumenge, 26 de Maig

  • Dates: dissabte, 25 de Maig • diumenge, 26 de Maig
  • Horari: 11:00h - 15:00h

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/espaifo1/public_html/revela-t.cat/2013/wp-content/themes/revelat/single_portfolio.php on line 212
    Localització: Vilassar de Dalt: els carrers del poble

Fotoagüita! Una sessió fotogràfica amb càmera "minutera"No sabem (almenys nosaltres) qui va inventar la càmera “minutera”. Suposem que a algú se li va acudir la brillant idea d’unir un laboratori amb una càmera: aquest nou artefacte podria anar allí on hi hagués la foto i revelar-la a l’instant! (uns minuts també poden ser un instant).

Com sempre, l’invent tingué la seva època daurada i de seguida van proliferar els Fotògrafs Minuters pels parcs de totes les ciutats. Ara només queden alguns supervivents, no masses. Per algun motiu, hem decidit viure l’experiència: hem construït una “minutera” i aviat la traurem al carrer, de passeig, como li correspon. És per això que té rodes!

A més a més, hem descobert que no tothom l’anomena “minutera”. A Colòmbia li diuen “fotoagüita”, segurament per la galleda d’aigua que fa servir el fotògraf per rentar la còpia. Això encara ens ens agrada més: FOTOAGÜITA!

FOTOAGÜITA! Sessió de fotografia itinerant. En rigorós blanc i negre. Presa i revelat en viu. En només uns minuts! On? Per tot Vilassar!

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top