Demostració pràctica de col·lodió humit amb Quinn Jacobson ∼ dissabte, 25 de Maig

  • Data: dissabte, 25 de Maig
  • Horari: 12:00h - 14:00h

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/espaifo1/public_html/revela-t.cat/2013/wp-content/themes/revelat/single_portfolio.php on line 212
    Localització: Biblioteca de can Manyer
  • Inscripció: 20€
  • Cancel·lació: llegir les condicions de cancel·lació

Quinn Jacobson impartirà els tallers i demostracions en anglès. No tenim previst servei de traductor o intèrpret simultani. Per tant, encara que el tema és de caire tècnic i entre els participants segurament hi haurà algú disposat a ajudar a qui tingui problemes amb l’idioma, per participar serà recomanable tenir uns mínims coneixements d’anglès.

Aquesta és una de les activitats incloses dins del Pack Combinat, que també inclou el dinar. Tot plegat a un preu molt atractiu!

En aquesta demostració, Quinn farà una breu exposició sobre la història del procés de col·lodió humit, una mica de teoria sobre el procés i com s’està utilitzant en l’actualitat.

També demostrarà el procés de positiu directe amb col·lodió humit i la realització de ambrotips, alumitips (també anomenats ferrotips moderns). Quinn descriurà cada suport (alumini, vidre…) i els seus usos, així com els equips i la química.

Hi haurà temps per a preguntes i respostes.

Demostració pràctica de col·lodió humit amb Quinn Jacobson

dissabte, 25 de Maig

Inscripció

20€

Comprar

Festival Revela-T — © 2013 espaifotografic.catLegal notice
Associació Fotogràfica Espaifoto - C/ Pau Piferrer 24, Vilasar de Dalt, 08339 Barcelona - CIF: G655335566

Back to Top